دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

این جانب حدود دو، سه سال پیش در جاده تهران مشهد که به روستا مى‏رفتم در کنار جاده یک کیف که داراى حدود دو هزار الى دو هزار و پانصد تومان پول بود پیدا کرده و به پدرم دادم که او هم این مبلغ را بنا به عدم آگاهى یا اصول دیگر گرفت و یک تلویزیون خرید و از آن موقع از این تلویزیون استفاده مى‏‌شود. ضمنا در کیف پول، مدرکى هم بود که نشان مى‏داد صاحب پول اهل مشهد است از شهر ما هم تا مشهد چهار صد و پنجاه‏ کیلومتر است لطفا تکلیف شرعى ما را معین نمایید؟

پاسخ :
باید براى پیدا کردن صاحب کیف و پول تا یک سال اعلام نمایید اگر صاحبش پیدا شد رضایت او را جلب نمایید و اگر پیدا نشد مال او را از طرف او به فقراء صدقه بدهید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص601