دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

خانمى در بیمارستانى کار مى‌‌‏‌کند و در آنجا دو سکه طلا پیدا کرده که دو، سه ماه ابلاغ کرد ولى صاحب آن پیدا نشده در ضمن شخصى هم اقدام به ازدواج کرده که تمام مخارج ازدواج را قرض کرده آیا این خانم مى‏‌تواند این سکه‌‏‌‌‌‌ها را به این شخص جهت کمک به قرضهایش بدهد یا خیر؟

پاسخ :
اگر از پیدا شدن صاحب سکه‌‏‌‌‌‌ها مأیوس باشند و طرف فقیر باشد مجازند سکه‌‏‌‌‌‌ها را از طرف صاحبش به او صدقه دهند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص603