سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

ما زن و شوهرى هستیم که داراى چهار فرزند پسر بودیم، یکى از آنان در جبهه شهید شد، شوهرم اجازه داده بود که من براى جنگ‌‏زدگان و جبهه و دوختن لباس براى ایشان کمک کنم، و من هم این کارها را انجام مى‌‏دادم و گاهى هم در مراسم شهداء شرکت مى‏‌کردم، أمّا اخیرا شوهرم مى‌‏گوید که دیگر راضى نیستم خانه‌‏دارى را رها کنى، آیا اطاعت از شوهر واجب است؟ اگر واجب است چنانچه در خانه بمانم فکر شهادت فرزندم مرا رنج مى‌‏دهد و ممکن است براى سلامتى من مضرّ باشد، آیا در این صورت باز اطاعت از او لازم است یا خیر؟

پاسخ :
در غیر واجبات، خروج زن از منزل منوط به اجازه شوهر است، و با امید بستن به الطاف خداوند متعال نسبت به شهید و بازماندگان او خاطر خود را تسلّى دهید. ان شاء اللّه موفق باشید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص153