جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

پدر از اهل سنّت است و پسر بزرگ او شیعه شده است، آیا نمازهای فوت شده پدر بر این فرزند واجب است؟ اگر سنّی فوت شده فرزند پسر بزرگ نداشته باشد، آیا قضای نمازهایش جزو دیون وی محاسبه می‌گردد؟

پاسخ :
بنا بر احتیاط، واجب است که پسر برای نمازها اجیر بگیرد که اگر در ذمّه‌اش هم نباشد، از اموات دیگرش محسوب شود و اگر پسر بزرگ نداشت، قضا جزو بدهی‌های میت یا وصیت او است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.