شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

امروزه در شهرهای بزرگ بیرون بودن مقداری از موی سر، امری عادی شده است، آیا می‌توان از این رو که این مقدار موی سر عرفاً بیرون است به آن نگاه کرد، مانند برخی قبایل که معمولاً مقداری از موهایشان بیرون است؟

پاسخ :
در فرض مرقوم جایز نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.