شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

با توجه به این که کلاس‌های دانشجویان دختر و پسر با هم برگزار می‌شود، طبعاً ناخودآگاه چشم پسران به دختران نامحرم می‌افتد، حکم آن در صورتی که بدون قصد لذت باشد چیست؟

پاسخ :
نگاه کردن غیر عمدی اشکالی ندارد، اما باید از تکرار یا ادامه نگاه پرهیز نمود ولی تحصیل کردن در این کلاس‌ها اگر از وقوع در حرام ایمن نیست، حرام است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.