شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

نگاه کردن به صورت زنان چادرنشین که معمولاً قسمتی از موی سر آنها دیده می‌شود، برای مرد نامحرم چه حکمی دارد؟ توضیح آن که ایشان به این نوع پوشش عادت کرده‌اند و اگر تذکر داده شود نمی‌پذیرند.

پاسخ :
نظر عمدی خلاف احتیاط است و حفظ نظر (بدون ادامه و بدون تهییج) نیز واجب نیست، مگر برداشت بدی شود و دیگران این طور به نظرشان بیاید که آنچه جایز نیست، او جایز می‌داند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.