شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شوهر خاله‌هایم در منزل پوشش خوبی ندارند، حکم نگاه کردن به آنها چگونه است؟

پاسخ :
بنابر احتیاط واجب حرام است اما جواز نگاه کردن زن به قسمتی از بدن مرد نامحرم که غالباً باز است، مثل سر، خالی از وجه نیست، مگر این که این نگاه کردن کمک به معصیت باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.