يکشنبه، 28 آبان 1396

پرسش :

برخی برای شرکت در قرعه کشی در بانک حساب باز می‌کنند یا برداشت از حساب خود را تا موعد قرعه کشی به تأخیر می‌اندازند، آیا چنین حساب‌هایی در صورت برنده شدن در قرعه کشی یا عدم آن اشکال دارد؟

پاسخ :
پول گذاشتن در بانک به عنوان قرض الحسنه، اشکالی ندارد و هم چنین جایزه‌ای که بانک در قبال آن به بعضی از مشترکین پرداخت می‌کند، حلال است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.