پرسش :
آیا مصرف ژلاتین - که از مغز استخوان خوک یا گاو تهیه میشود - در خوراکیهایی مانند آب نبات، ماست و تهیه جلد کپسول دارویی جایز است یا نه؟
پاسخ :
در مورد خوک نجس و حرام است، ولی در مورد گاو که ذبح شرعی شده باشد، جایز است.
منبع: استفتائات از محضر حضرت آیتالله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیتالله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.
در مورد خوک نجس و حرام است، ولی در مورد گاو که ذبح شرعی شده باشد، جایز است.
منبع: استفتائات از محضر حضرت آیتالله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیتالله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.