دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

گاهی هر دو الی سه ماه به منزل پدرم می‌روم و ایشان مقید به لقمه‌ی حرام و حلال نیست. آیا می‌توانم در مقابل هر وعده‌ی غذایی که در خانه‌ی پدرم می‌خورم، قیمت آن را به پدرم بدهم، مثل رستوران‌ها، تا این که از اثرات سوء لقمه‌ی حرام فرار کنم یا خیر؟

پاسخ :
اگر یقین به حرام بودن عین غذا ندارید، می‌توانید تصرّف نمایید و در صورت یقین، دادن پول، حرام موجب جواز تصرّف نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.