دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

در صورتی که تخمدان زنی را به دیگری پیوند دهند و این پیوند موفقیت آمیز باشد، فرزندانی که از این زن متولد می‌شود متعلق به صاحب تخمدان است یا به زن دوم؟ مسأله محارم شوهر و زن اوّل و دوم و محارم فرزند چگونه است؟

پاسخ :
با فرض بقا و عدم تغییر تخمک‌ها، فرزند متعلق به صاحب تخمدان است و نسبت به زن دوم و اقوام او هم احتیاطاً باید احکام محرمیت را جاری کنند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.