چهارشنبه، 4 بهمن 1396

وحشت‌های شبانه کودک

پرسش :

اگر کودک دچار وحشت‌های شبانه شود آیا مشکلی وجود دارد؟

پاسخ :
خیر. سعی کنید نگران نشوید. دیدن وحشت‌های شبانه، اضطراب‌آور است، اما معمولاً از لحاظ جسمی و عاطفی مشکلی برای کودکتان پیش نمی‌آید. بنابه دلایلی، این حالت در پسربچه‌های بالاتر از 4 سال بیشتر متداول و رایج است و همه آن‌ها رفته‌رفته به این حالت‌ها عادت می‌کنند.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

کودکم در خواب راه می‌رود. آیا باید نگران این کارش باشم؟

کودکم در خواب حرف می‌زند. آیا باید نگران این کار او باشم؟

کودکم هنگام شب در حالی که جیغ می‌زند از خواب بیدار می‌شود. چه مشکلی برایش پیش آمده؟

کودکم کابوس می‌بیند، آیا لامپ شب‌خواب به او کمک می‌کند؟

هنگامی‌که کودکم دچار کابوس می‌شود، چه باید بکنم؟

می‌توانم کاری کنم که کودکم کابوس نبیند؟

کودکم شب‌ها کابوس می‌بیند. آیا این حالت عادی است؟

کودکم از کابوس می‌ترسد، چگونه می‌توانم تشویق‌اش کنم تا بخوابد؟

کودکم هنگام شب یواشکی به تخت خواب من می‌آید. چه کار می‌توانم بکنم؟