يکشنبه، 12 فروردين 1397

چگونه لکه‌های لباس کودک را برطرف کنیم؟

پرسش :

چگونه لکه‌های لباس کودک را برطرف کنیم؟

پاسخ :
لباس‌های کودکتان بسیار لکه‌دار می‌شود. در ادامه دستورالعمل شستن لباس و برطرف کردن لکه‌های روی لباس کودکان توضیح داده شده است. اگر برچسب لباس را می‌کَنید، آن را در جایی کنار بگذارید و نگه دارید. لباس‌های تمیز را دور از دسترس کودک قرار دهید.

نوع لکه: جای ضربه‌ی توپ، لک خودکار و مداد شمعی
روش برطرف‌کردن آن:
قبل از شستن لباس در ماشین لباس‌شویی مقدار کمی الکل تقلیبی روی آن بریزید.

نوع لکه: خون
روش برطرف‌کردن آن:
در آب سرد خیس کنید (آب شور)، سپس آن را با آب ولرم یا آب سرد و صابون بشویید.

نوع لکه: علف یا چمن
روش برطرف‌کردن آن:
روی آن الکل تقلیبی بمالید. اگر هنوز هم سبز است، کمی گلیسیرین روی آن بمالید و سپس در ماشین لباس‌شویی آن را بشویید.

نوع لکه: واکس کفش
روش برطرف‌کردن آن:
قبل از شستن لباس در ماشین لباس‌شویی مایع ظرف‌شویی به آن بمالید.

نوع لکه: چربی
روش برطرف‌کردن آن:
از بین‌بردن لکه‌های روغن و چربی کار دشواری است اما قبل از شستن لباس در ماشین لباس‌شویی یک قطره مایع ظرف‌شویی روی آن بریزید یا کمی گلیسیرین روی آن بمالید. ممکن است از این طریق بتوانید موفق شوید آن لکه را از بین ببرید.

نوع لکه: شکلات
روش برطرف‌کردن آن:
آن را در آب و صابون با کمک اسفنج یا یک تکه ابر بشویید، سپس از لکه‌بر استفاده کنید و طبق معمول در ماشین لباس‌شویی آن را بشویید.

نوع لکه: شیر
روش برطرف‌کردن آن:
در محلول بوره آن را خیس کنید، سپس در ماشین لباس‌شویی آن را بشویید.

نوع لکه: مربا، عسل، مارمالاد
روش برطرف‌کردن آن:
اگر لکه تازه باشد به راحتی می‌توان آن را برطرف کرد، اما اگر لکه خشک شود ممکن است لازم باشد قبل از شستن لباس در ماشین لباس‌شویی آن را در محلول بوره یا آب و صابون خیس کنید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

مطالب مرتبط:

هرچند وقت یکبار باید پاهای کودک نوپایم را اندازه بگیرم؟

کودک نوپایم کفش‌هایش را نمی‌پوشد، چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپا چند جفت کفش لازم دارد؟

چه موقع کودک نوپایم آماده است که کفش‌های مناسب بپوشد؟

کودک نوپایم می‌خواهد خودش لباس بپوشد. چگونه کمکش کنم؟

کودک نوپایم از لباس پوشیدن متنفر است، بهترین روش چیست؟

چه لباس‌هایی برای هوای سرد برای کودک نوپا مناسب هستند؟

وقتی هوا خیلی گرم است، کودک نوپایم چه لباسی باید بپوشد؟

آیا لازم است که کودک نوپا هر روز زیرپیراهنی بپوشد؟

مناسب‌ترین لباس برای کودک نوپایم چیست؟