يکشنبه، 12 فروردين 1397

کودکم همیشه گریه می‌کند، یعنی نباید او را نزد افراد دیگر بگذارم؟

پرسش :

کودکم همیشه گریه می‌کند، یعنی نباید او را نزد افراد دیگر بگذارم؟

پاسخ :
ضرورتی ندارد. ممکن است به خاطر جدابودن از شما، احساس دلواپسی و نگرانی کند. در این سن چنین عکس‌العملی طبیعی است.
متأسفانه گریه‌کردنش ممکن است شما را نگران کند، و کودک هم از این فرصت استفاده کرده، بیشتر گریه می‌کند. چنین کاری به دور باطل خواهد انجامید و نتیجه‌ای نخواهد داشت، و مجبور خواهید شد نزد همسر، یا حتی مادربزرگ، که به او اطمینان هم دارید، نگذارید. در این مرحله، برای کمک به کودکتان، به او بگویید پیش چه کسی می‌برید و او چقدر مهربان است و حتماً تأکید کنید که به زودی برخواهید گشت.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

وقتی کودکم گریه می‌کند، چگونه می‌توانم آرامش کنم؟

آیا کودکم به خاطر این‌که جایش را خیس کرده، گریه می‌کند؟

هنگامی‌که همسرم کودکم را نگه می‌دارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

چرا کودکان گریه می‌کنند؟

چرا وقتی کسی کودکم را بغل می‌کند شروع به گریه می‌کند؟

کودکم بزرگ‌تر شده، چرا باز هم گریه می‌کند؟