يکشنبه، 12 فروردين 1397

چرا تربیت فرزند برای مادر کار دشواری است؟

پرسش :

چرا تربیت فرزند برای مادر کار دشواری است؟

پاسخ :
مادرشدن آن‌گونه که بعضی از افراد تصور می‌کنند کار ساده‌ای نیست، و برای هر کسی هم یک جور نیست. زمان‌هایی هم وجود دارد که ممکن است احساس رضایت و خرسندی نداشته باشید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کدام‌یک از دوره‌های رشد کودک، اهمیت بیشتری دارد؟

چگونه می‌توانم موجب پیشرفت یا رشد و تحولی در کودکم شوم؟

همان‌طور که کودکم رشد می‌کند، چگونه بهترین موقعیت را برایش به وجود آورم؟

کودکم نارس به دنیا آمده بود. آیا بر روی رشد او تأثیر خواهد گذاشت؟

آیا شخصیت کودکم روی رشد او تأثیر می‌گذارد؟

هرکسی در مورد کودکم به من توصیه‌ای می‌کند، اما چرا این توصیه‌ها کاملاً با هم مغایرند؟

مهمترین اثرات پدر و مادر شدن چیست؟

وقتی بچه‌دار می‌شویم، چه تغییری در زندگی ما به وجود می‌آید؟

چه موقع باید مقررات به کودکان آموزش داده شود؟