چهارشنبه، 31 مرداد 1397

کاشت ناخن مصنوعی برای بانوان چه حکمی دارد؟

پرسش :

کاشت ناخن مصنوعی برای بانوان چه حکمی دارد؟

پاسخ :
کاشت ناخن اگر روی ناخن قبلی چسبانده شود، مانع رسیدن آب به اعضای وضو و غسل است، و باید قبل از وضو یا غسل ـ هر چند مستلزم هزینه یا زحمت باشد ـ برطرف شود، مگر آن که برطرف کردن آن، در وقت نماز حرج و مشقت غیرقابل تحمّل داشته باشد، که در این صورت، باید وضو و غسل به صورت جبیره انجام شود، ولی پس از رفع عذر باید برای وضو و غسل بعدی، مانع را برطرف کند. در هر حال، اگر ناخن مصنوعی موجب زیبایی باشد، باید از نامحرم پوشانده شود.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا سوراخ نمودن ناخن های بلند خانم‌ها و وصل نمودن حلقه به آن اشکال دارد؟

نگین روی دندان یا منگوله هایی که از ناخن یا لب آویزان می کنند، چه حکمی دارد؟

طرح های گوناگونی روی دندان‌ها انجام می‌دهند یا طراحی روی ناخن و ... چه حکمی دارد؟

بلند کردن ناخن برای بانوان چه حکمی دارد؟ و آیا باید از نامحرم پوشانده شود؟

آیا آویز ناخن (آویز فلزی) که تنها به یک ناخن انگشت بند است، اشکال شرعی دارد؟

استشمام بوی عطر نامحرم یا بوی طبیعی بدن یا بوی لباسهای نامحرم، چه حکمی دارد؟

استفاده از کرمهای ضد آفتاب در فصل گرما با توجه به بوی آنها چه حکمی دارد؟

عطر زدن بانوان در بیرون از منزل (کوچه و خیابان) چه حکمی دارد؟