چهارشنبه، 31 مرداد 1397

آیا آرایش صورت و چشم در حال روزه گناه است و آیا روزه را باطل می‌کند؟

پرسش :

آیا آرایش صورت و چشم در حال روزه گناه است و آیا روزه را باطل می‌کند؟

پاسخ :
آرایش صورت، برای خانم‌ها در صورتی که در معرض دید نامحرم قرار گیرد جایز نیست، حال فرقی نمی‌کند که در حال روزه باشد یا خیر. اما در هر حال این کار جزو مبطلات روزه نیست. البته درباره سرمه، گفته می‌شود اگر مزه یا بوی آن به حلق برسد، برای روزه دار مکروه می‌باشد.

منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

سرمه کشیدن یا ریمل زدن در ماه مبارک رمضان و در حال روزه اشکال دارد؟

آرایشگری برای اصلاح سر بیمار یا دامادی به مسافت بیش از حد شرعی سفر می‌کند، وظیفه‌اش برای نماز و روزه چیست؟

استفاده از ادکلن‌های خارجی که ممکن است الکل در آن وجود داشته باشد، برای نماز چه حکمی دارد؟

اگر بعد از نماز مقدار بسیار کمی از مواد آرایشی و ... در اعضای وضو دیده شود، نماز خوانده شده چه حکمی دارد؟

آیا اشتغال به کار یا کثرت مراجعین می‌تواند مجوّز ترک نماز باشد؟