شنبه، 10 شهريور 1397

درمان با داروی موجب مرگ زودرس

پرسش :

اگر کسی برای بهبودی موقتی یا رفع درد از داروئی استفاده کند که مرگ را به‌طور قابل ملاحظه‌ای جلو بیندازد، حکم چیست؟ مثلاً از «کورتیکو استروئید»(۱) و یا «زیدوودین»(۲) یا «سیکلو سپورین»(۳) استفاده شود.

پاسخ :
اگر موجب مرگ زود‌رس باشد، علاج نیست و باید ترک شود.

پی‌نوشت‌ها:
۱. داروهایی هستند که بر سیستم ایمنی بدن تاثیر میگذارند.
۲. زیدوودین در درمان عفونت ناشی از ویروس HIV  و پیشگیری‌از انتقال نارسایی ایمنی بکار می‌رود.
۳. در جلوگیری از رد پیوند (کلیه، کبد، قلب یاسایر ارگانها) به همراه کورتیکوستروئیدها مصرف می‌شود.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

فروش داروی خطرناک بدون تجویز پزشک

وظیفه داروساز نسبت به تجویز دارو

وظیفه‌ داروساز نسبت به بیمار

استفاده از داروهای ضروری حرام یا نجس