سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

اگر آبی خارج از آب وضو به اعضای وضو بریزد، آیا وضو باطل می شود؟

پاسخ :
آب خارج از وضو اگر به محل مسح سر و پا بپاشد، باید قبل از مسح سر و پا آنها را خشک نمود و در این صورت وضو اشکال ندارد. همچنین اگر در موقع شستن صورت و دو دست، آب به آنها بپاشد، و با آن آب قصد شستن وضویی کنند، در این صورت نیز وضو صحیح است. تنها در صورتی که پس از پایان شستن دست چپ، آبی خارج از وضو به کف دست راست یا چپ برسد، نمی توان با آن مسح نمود.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390