سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

در چه صورتی می توان به جای غسل تیمّم کرد؟ آیا خجالت هم می تواند مجوز تیمّم باشد؟

پاسخ :
خجالت کشیدن مجوز تیمم کردن نیست و در احکام الهی خجالت کشیدن معنا ندارد؛ چنان که در روایت است «لا حیاء فی الدین». جواز تیمم تنها در هفت مورد است که در رساله های عملیه ذکر شده است.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390