سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

اگر کسی به این مسأله توجّه نداشته که در نماز باید «بسم اللّه الرحمن الرحیم» را به قصد همان سوره ای که می خواهد بخواند، بگوید، معمولاً اوّل بسم اللّه را می گفته و سپس سوره را در ذهن تعیین می کرده است، آیا باید نمازهایی که تاکنون خوانده قضا کند؟

پاسخ :
در مورد سؤال، نمازهایی که قبلاً خوانده قضا ندارد؛ ولی باید در نمازهای بعد رعایت کند و بسم اللّه... را به قصد همان سوره ای که می خواهد بخواند، تلاوت کند.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390