سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

قصد خواندن نماز ظهر داشتیم، به اشتباه نماز عصر را نیت کردیم، حکم آن چیست؟

پاسخ :
اگر قصد خواندن نماز ظهر داشتید و به اشتباه گفتید نماز عصر می خوانم؛ یعنی اشتباه در تطبیق کرده اید و بعد متوجّه شدید، نماز شما به عنوان ظهر صحیح است؛ امّا اگر واقعا قصد نماز عصر کردید و در بین نماز متوجّه شدید چنانچه نماز ظهر را نخوانده باشید نیت را به نماز ظهر برگردانید و نماز را به عنوان ظهر تمام کنید.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390