سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

تعداد نمازهایی که نخوانده ام زیاد است و نمی دانم چقدر است، آیا غیر از قضا برای جبران آن می توان کار دیگری کرد؟

پاسخ :
هیچ عملی جبران نماز قضا شده را نمی کند جز به جای آوردن آن. بنابراین سعی کنید تا به تدریج نمازهایی را که یقین دارید از شما قضا شده است، به جا آورید. مثلاً می توانید پس از هر نماز روزانه یک نماز قضا هم بخوانید، یا هر شب قبل از خواب به خواندن چند نماز قضا اقدام کنید. با تصمیم و داشتن اراده ای قوی انجام این کار چندان سخت نیست. خداوند متعال شما را در انجام تکالیف شرعی موفق فرماید.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390