سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

شخصی به علت پیری و بیماری از خواندن نماز ایستاده معذور است و نمازهای خود را نشسته می خواند، آیا می تواند قضای نمازهای گذشته خود را به صورت نشسته به جا آورد یا باید بعد از مرگ برای او انجام دهند؟

پاسخ :
در مورد سؤال، واجب است خودش نمازهای قضا را به جا آورد و این نمازها هرچند به صورت نشسته باشد، از نمازهای قضای او کفایت می کند. البته هر مقدار از نماز قضا که باقی بماند، می توانند بعد از مرگ برایش انجام دهند.

منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390