سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

آیا خواندن نماز اوّل وقت بدون رعایت مستحبات بهتر است، یا دیرتر از اوّل وقت خواندن و با رعایت مستحبّات؟

پاسخ :
نماز اوّل وقت، اگر چه مختصر و بدون تعقیبات باشد، بر نماز آخر وقت رجحان دارد؛ و نماز جماعتی که مختصر خوانده شود، از نماز فرادا که آن را طول بدهند، برتر است.

​​​​​​​منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام ، لطف اللّه صافی گلپایگانی،  قم: مسجد مقدّس جمکران ، 1390