سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

روابط بین خانم با نامزدش باید چگونه باشد، آیا باید به تمام خواسته های او پاسخ دهد؟

پاسخ :
نامزد قبل از اجرای صیغه عقد نامحرم است؛ امّا وقتی صیغه عقد شرعی بین زن و شوهر خوانده شد، وظایفی که از نظر شرع مقدّس برای هر یک از طرفین تعیین شده و در رساله های عملیه بیان گردیده، برعهده آن دو مترتب می شود؛ هر چند هنوز مراسم رسمی عروسی انجام نشده باشد. در این صورت، طرفین می توانند هر گونه لذتی از یکدیگر ببرند. البته خوب است آن مقدار از روابط که عرفا و طبق مرسوم به بعد از عروسی موکول شده، رعایت شود.

​​​​​​​منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام، لطف اللّه صافی گلپایگانی، قم: مسجد مقدّس جمکران، 1390