سه‌شنبه، 14 اسفند 1397

پرسش :

آیا فکر خودکشی حرام است؟

پاسخ :
فکر گناه به تنهایی گناه محسوب نمی شود؛ لکن فکر گناه، موجب کدورت قلب و سلب توفیق از شخص می شود و ممکن است شخص را وادار به بعضی مقدمات حرام نماید. برای پرهیز از وسوسه های شیطانی، لازم است انسان فکر گناه را نیز از خود دور کند. خودکشی از گناهان کبیره است و شخص را به عذاب الهی مبتلا می نماید و کسی که بر خدا توکل کند، مشکلات نمی تواند او را از پای درآورده و به خودکشی وادار سازد.

​​​​​​​منبع: پاسخ کوتاه به 300 پرسش از احکام، لطف اللّه صافی گلپایگانی، قم: مسجد مقدّس جمکران، 1390