يکشنبه، 22 ارديبهشت 1398

حکم ضبط صدای دیگران بدون اجازه

پرسش :

آیا ضبط کردن صدای دیگران (بدون قصد هیچ‌گونه استفاده سوء) نیازمند کسب اجازه و دادن اطلاع است؟ در مورد عکس و فیلم چطور؟

پاسخ :
آیت‌الله خامنه‌ای: موارد مختلف است، اگر صحبت و حضور در جلسه عمومی و در ملإ عام نباشد، ضبط صدا و برداشتن عکس و گرفتن فیلم بدون اجازه طرف جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

آیا بلوتوث کردن بازی‌های رایانه‌ای مبتذل و مستهجن برای دیگران جایز است؟
دانلود فیلم، موسیقی، مقاله و کتاب‌های مستهجن و مبتذل جایز است؟
آیا دانلود کردن فایل‌های اینترنتی جایز است؟
چت کردن با اشخاص مختلف، به انگیزه پیدا کردن فرد مورد نظر براى ازدواج با او، چه حکمى دارد؟
حکم چت‌کردن با شخصى را که از جنسیت او بى اطلاعیم، بفرمایید؟
شوخی کردن با نامحرم چه حکمی دارد؟
آیا ارتباط پیامکی با نامحرم اشکال دارد؟
آیا جواب سلام پیامکی واجب است؟
آیا شارژ تلفن همراه از برق اماکن عمومی مانند مساجد و بیمارستان‌ها اشکال دارد؟
آیا تولید نرم‌افزار حقی برای تولیدکننده آن ایجاد می‌کند؟
حکم خرید و فروش آنتن ماهواره چیست؟
نظر مراجع بزرگوار تقلید را درباره مشاهده برنامه هاى ماهواره بیان کنید؟