يکشنبه، 22 ارديبهشت 1398

حکم شوخی کردن با نامحرم

پرسش :

شوخی کردن با نامحرم چه حکمی دارد؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر با قصد لذت (جنسی) باشد یا بترسد به گناه بیفتد، جایز نیست.

پرسش های مرتبط:

آیا بلوتوث کردن بازی‌های رایانه‌ای مبتذل و مستهجن برای دیگران جایز است؟
دانلود فیلم، موسیقی، مقاله و کتاب‌های مستهجن و مبتذل جایز است؟
آیا دانلود کردن فایل‌های اینترنتی جایز است؟
چت کردن با اشخاص مختلف، به انگیزه پیدا کردن فرد مورد نظر براى ازدواج با او، چه حکمى دارد؟
حکم چت‌کردن با شخصى را که از جنسیت او بى اطلاعیم، بفرمایید؟
آیا ارتباط پیامکی با نامحرم اشکال دارد؟
آیا در گفت وگوى زن و مرد نامحرم، فرقى بین گفت وگوى مستقیم و از راه دور (مانند اینترنت و تلفن) هست؟
آیا جواب سلام پیامکی واجب است؟
آیا شارژ تلفن همراه از برق اماکن عمومی مانند مساجد و بیمارستان‌ها اشکال دارد؟
آیا تولید نرم‌افزار حقی برای تولیدکننده آن ایجاد می‌کند؟
حکم خرید و فروش آنتن ماهواره چیست؟
نظر مراجع بزرگوار تقلید را درباره مشاهده برنامه هاى ماهواره بیان کنید؟