چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

سقط کردن جنین ناقص

پرسش :

سقط کردن جنینى که ناقص الخلقه به دنیا مى آید، چه حکمى دارد؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام فاضل و مکارم): ناقص بودن بچه مجوز شرعى براى سقط جنین محسوب نمى شود.

آیت‌اللّه مکارم: اگر در مراحل ابتدایى جنین باشد و به صورت انسان کامل درنیامده (هنوز روح در آن دمیده نشده باشد) و تولد ناقص آن باعث مشقت و حرج شدید براى پدر و مادرش گردد اشکال ندارد و بنابر احتیاط دیه را هم باید بدهند.

آیت‌اللّه فاضل: سقط آن جایز نیست مگر در موارد ضرورت.

پرسش های مرتبط:

حکم عمل زناشویی با همسر در ماه مبارک رمضان چیست؟

آیا در روزهای آخر عادت ماهیانه، می‌توان با همسر نزدیکی کرد؟

آیا نزدیکی از دبر و یا سایر استمتاعات (غیر از نزدیکی از قُبل)، موجب سقوط حق حبس می‌شود؟