چهارشنبه، 25 ارديبهشت 1398

اجازه پدر برای مسافرت

پرسش :

اگر فرزند بدون اجازه پدر و مادرش مسافرت کند، تکلیف نمازش چیست؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز آیات عظام سیستانی): اگر پدر و مادر از این سفر نهی کنند به طوری که مایه اذیت آنان شود، باید نمازش را در آنجا تمام بخواند.

آیتالله سیستانی: اگر پدر و مادر از این سفر نهی کنند به طوری که مایه اذیت آنان شود و منشأ اذیت، شفقت و دلسوزی آنان باشد، باید نمازش را در آنجا تمام بخواند.

آیتالله بهجت: اگر پدر و مادر از این سفر نهی کنند، باید نمازش را در آنجا تمام بخواند.

تبصره: اگر سفر فرزند، سفر واجب باشد مانند سفر حج واجب در این صورت اجازه پدر و مادر برای مسافرت لازم نیست. بنابر این نماز آنجا شکسته خواهد بود.

پرسش های مرتبط:

در چه صورتی در مسافرت، نماز شکسته می‌شود؟

مسافر در حرم کدام امامان و در کجاها می تواند نمازش را کامل بخواند؟

آیا با غسل زیارت حرم پیامبر و ائمه(علیهم السلام) می‌توان نماز خواند؟

نماز زیارت را به چه نیت بخوانیم؟