سه‌شنبه، 25 تير 1398

استفاده از اموال دولتی | استفتاء یک

پرسش :

اگر راننده‌‏‌‌ای در شرکتی ملی شده، مشغول به کار است (و مسؤول حمل و نقل کالا از شهری به شهر دیگر می‌‌‏باشد،) آیا می‌‌تواند زن و بچه خودش را به وسیله همان ماشین موقع انجام مأموریت در محل تعیین شده به همراه ببرد، به شرطی که در کارش تعلل یا تأخیری ایجاد نشود؟

پاسخ :
استفاده از اموال عمومی تابع مقررات دولت اسلامی است در فرض مرقوم اگر منعی از طرف دولت نباشد مانع ندارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.