پنجشنبه، 27 تير 1398

نوع قتل در صورت عدم رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی | استفتاء یک

پرسش :

به خاطر عدم مراعات قوانین راهنمایی و رانندگی، قتلی پیش آید که اگر مراعات می‏‌شد، چه بسا چنین پیشامدی نمی‌‏شد، آیا این قتل باز هم خطایی است یا شبه عمد است؟

پاسخ :
با فرض این‌که تخلف از قوانین راهنمایی، تفریط نسبت به قتل محسوب است، حکم شبه عمد را دارد.

منبع: ره توشه قضایی (استفتائات قضایی از محضر امام خمینی رحمه ‌الله)، نشر قضا، 1390.