يکشنبه، 30 تير 1398

حکم پذیرش کودک بی‌سرپرست به عنوان فرزند خوانده

پرسش :

پذیرش کودک بی‌سرپرست به عنوان فرزند خوانده، چه حکمی دارد؟ و آیا فرزند خوانده، از جهت محرمیت و سایر احکام، مانند فرزند خود انسان محسوب می شود؟

پاسخ :
۱) این کار با مراعات احکام شرعی و مقررات قانونی، بسیار خوب و پسندیده است.
۲) فرزند خوانده احکام فرزند حقیقی را ندارد، اما برای ایجاد محرمیت، غالباً راه های شرعی وجود دارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری