جمعه، 4 مرداد 1398

شک کردن در دین فرد مسلمان

پرسش :

آیا تشکیک در تدین فرد مسلمانى به منظور ایجاد تفرقه در بین مسلمانان جایز است؟

پاسخ :
بسمـه تعـالى: هـر نـوع عملى که منجر به اختلاف و تفرقه در صف مسلمانان و پیروان اهل بیت، به هر نوع و به هر نام، جایز نیست و باید از آن اجتناب نمود و با افرادى که به این کارها دامن مى زنند باید با منطق و برهان روبه رو شد. امید است که اصلاح شوند. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1389.