جمعه، 4 مرداد 1398

آیین پیامبر پیش از بعثت

پرسش :

پیامبر اسلام (صلّى الله علیه و آله و سلم) قبل از بعثت بر چه آیینى عمل مى کرد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: طبق گفتار امیرمؤمنان حضرت على (علیه السلام) در نهج البلاغه در خطبه قاصعه از روزى که پیامبر (صلى الله علیه و آله و سلم) از شیر گرفته شد خداوند فرشته اى را مأمور کرد که پیامبر (صلّى الله علیه و آله و سلم) را به فضایل اخلاقى راهنمایى کند و آنچه که فرشته به او مى گفت حضرت به آن عمل مى کرد ممکن است آنچه که به او مى گفت مطابق با آیین ابراهیم یا آیین مسیح یا شریعت خودش باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1390.