جمعه، 4 مرداد 1398

ازدواج حضرت قاسم

پرسش :

در یکى از هیئات، در ایام عزادارى حجله اى به نام حجله دامادى حضرت قاسم برپا مى شود که محل جمع آورى نذورات مى باشد آیا مسأله ازدواج حضرت قاسم (علیه السلام) صحیح است و نیز مبالغى که به عنوان نذورات جمع آورى مى شود در چه مورد مصرف شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: مراسم عزادارى باید به صورتى باشد که بر عظمت و قداست خاندان رسالت بیافزاید، ازدواج یاد شده از نظر تاریخى صحیح نیست، بنابراین از برپا کردن حجله دامادى صرف نظر کنید، اما دادن نذر به هیئت هاى عزادارى براى صرف در عزاى خاندان رسالت، امر کاملاً صحیحى است. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌ السلام، 1390.