پنجشنبه، 24 مرداد 1398

اختیار یا جبر ملائکه در عبودیت

پرسش :

آیا ملائکه در عبودیت حضرت حق تعالى مجبورند و یا مختار؟ به عبارت دیگر آیا آنان نیز همانند نوع انسان در انجام تکالیف مکلّف و موظفند؟

پاسخ :
بسمه تعالى: ظاهر آیه «لایعصون الله ما امرهم و یفعلون ما یؤمرون» این است که قدرت بر مخالفت دارند ولى شیطان بر آنها تسلط ندارد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.