پنجشنبه، 24 مرداد 1398

شک در انجام غسل میت و مس نمودن میت

پرسش :

شک داشتم که میت را غسل داده اند یا نه ولى او را مس کردم. آیا غسل مس میت بر من واجب است؟ اگر در صحت غسل میت شک کردم وظیفه ام چیست؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در فرض اول باید غسل میت کنید و در فرض دوم اگر دیگرى غسل داده غسل او حمل بر صحت مى شود و نیاز به غسل مس میت نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.