پنجشنبه، 24 مرداد 1398

حکم استفاده از کروات یا صلیب

پرسش :

آیا استفاده از کروات یا مدال هایى که به شکل صلیب است، جایز مى باشد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: در شرایط کنونى کشور، استفاده از کروات به معناى مخالفت با نظام اسلامى است. از این جهت باید از آن پرهیز نمود، ولى در خارج از کشور که چنین مفهوم منفى را ندارد، اشکال ندارد و استفاده از مدال هایى که به شکل صلیب هستند، جایز نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.