جمعه، 25 مرداد 1398

شروع مجدد یکى از شوط ها در طواف یا سعى

پرسش :

اگر در یکى از شوط ها، طواف یا سعى را قطع کند و آن شوط را از ابتدا شروع کند، آیا طواف یا سعى او صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: جهت تصحیح آن مقدارى که از آن شوط فوت شده، باید همان مکان را مشخص کند و زمانى که به آن مکان رسید به نیت طواف، باقى را انجام دهد و اگر آن مکان را نمى شناسد پس یک شوط کامل به نیت این که فقط به همان مقدارى که از او فوت شده از طواف محسوب شود انجام دهد، لکن اضافه نمودن یک شوط کامل که همه اش از طواف محسوب شود، صحیح نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.