جمعه، 25 مرداد 1398

حکم شرعی اجاره طلا

پرسش :

برخى به جهت نداشتن سرمایه، طلا اجاره مى کنند و با آن معامله انجام داده و مبلغى به عنوان اجاره به مالک طلا پرداخت مى کنند و در پایان مدت اصل طلا را نیز برمى گردانند. آیا این نحوه اجاره صحیح است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: شرط اجاره این است که مورد اجاره باقى بماند و از منفعت آن بهره ببرند. بنابراین اجاره ى مزبور صحیح نیست. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانی (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه ‌السلام، 1389.