چهارشنبه، 6 شهريور 1398

مصرف تسهیلات بانکی در غیر مورد قرارداد

پرسش :

آیا مصرف تسهیلات بانکی در غیر موردی که در قرارداد آمده است، جایز است؟

پاسخ :
به طور کلی غالباً تسهیلات بانکی ـ غیر از وام قرض الحسنه ـ، به ملکیت مشتری در نمی‌​آید، بلکه مشتری از طرف بانک ـ مالک پول ـ مجاز است طبق قرارداد، آن را در محل معین شده ـ توسط بانک ـ مصرف کند، بنابراین صرف آن در محل دیگر، تصرف غاصبانه و شرعاً غیر مجاز و موجب ضمان است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری