پنجشنبه، 21 شهريور 1398

حکم اجرت ترمیم بکارت

پرسش :

برخى از دخترها به علّت اشتباه، بکارت آنها از بین مى رود و به جهت حفظ آبرو، توسط پزشک ترمیم مى شود. آیا اجرت ترمیم بکارت براى پزشک حلال است؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اجرت ترمیم بکارت براى پزشک حلال است، ولى چون ترمیم آن ملازم با ارتکاب حرام است، اقدام به این کار حرام خواهد بود، مگر این که عقد موقت باشد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.