پنجشنبه، 21 شهريور 1398

توافق بر افزایش مهریه بعد از عقد

پرسش :

زوجین پس از تعیین مهر و اجراى صیغه ى نکاح، توافق مى کنند که مهریه را افزایش دهند. آیا مقدار افزایش یافته، حکم مهر را دارد و در صورت طلاق قبل از دخول، تنصیف مى شود؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه افزایش مهر در ضمن عقد خارج لازم صورت بگیرد، اداى آن واجب است، ولى احکام مهر؛ از جمله پرداخت نصف در صورت طلاق قبل از دخول، بر آن مترتب نمى شود. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد اول، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1389.