شنبه، 23 شهريور 1398

کودک پرورشگاهى، تنها باقیمانده برای تقسیم ارث

پرسش :

کسى کودکى را از پرورشگاه آورده و براى خود فرزند نموده است یا اینکه یکى از موجبات ارث در وى نیست بعد از درگذشت شخص، وارث او چه کسى خواهد بود با این که از طبقات ارث کسى را ندارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: فرد مزبور ارث نمى برد و ترکه میت به طبقات دیگر منتقل مى شود و در صورت عدم وجود وارث باید به فقیه جامع الشرایط تحویل گردد. والله العالم

منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق علیه‌السلام، 1390.