شنبه، 23 شهريور 1398

خواندن دعاى فرج به عنوان تعقیبات نماز

پرسش :

خوادن دعاى فرج پس از نماز در حال ایستاده بهتر است یا نشسته؟

پاسخ :
در کتاب کافى وارد شده است که دعاى (اللهم کن لولیک...) براى سلامتى امام زمان (علیه السلام) در شب 23 ماه رمضان در حال سجده و قیام و قعود و سپس در طول سال در همه حالات خوانده شود. بنابراین خواندن دعاى یاد شده پس از نماز مشمول آن قاعده کلى (همه حالات) است. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390.