يکشنبه، 24 شهريور 1398

فوت یکى از وکلاء

پرسش :

اگر شخصى 2 نفر را وکیل خود قرار دهد که با همدیگر تصمیم گرفته کارها را انجام دهند اگر یکى از وکلاء فوت کند، آیا وکیل دیگر حق تصرف دارد؟

پاسخ :
بسمه تعالى: هرگاه دایره وکالت قید اجتماع داشته و تصرف وکیل محدود به هماهنگى دو نفر باشد در صورت وفات یا عزل دیگرى موضوع وکالت منتفى مى شود. والله العالم

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390