يکشنبه، 24 شهريور 1398

واگذارى وکالت به دیگرى و خیانت وى

پرسش :

پدرم به من وکالت مطلق دادند که کارهاى مربوط به زمینهاى کشاورزى ایشان را انجام دهم و من هم این وکالت را به یکى از کشاورزان تفویض کردم لکن وى زمین ها را بدون اطلاع من و پدرم به نام خود نموده است آیا نسبت به این موضوع ضامن هستم؟

پاسخ :
بسمه تعالى: اگر معناى وکالت مطلق این باشد که وکیل در توکیل هستید و شما در چهارچوب وکالت عمل نموده و در تفویض وکالت به دیگرى کوتاهى نکرده اید ضامن نیستید. والله العالم

​​​​​​​منبع: استفتائات، آیت ‌الله العظمى سبحانى (دام ظله)، جلد دوم، قم: مؤسسه امام صادق (علیه‌ السلام)، 1390